Lufik

Ahány ember, annyiféle lufi dekoráció

A lufik mindmáig széles körű felhasználhatóságot biztosítanak – akár levegővel, akár héliummal töltött modellekről van szó. Nemcsak a gyermekzsúrokat tehetik színpompássá, vidámmá, de jól mutatnak keresztelőkön, ballagásokon, sőt esküvői szertartásokon is. Céges rendezvényeken, kitelepüléseken és nagyszabású premiereken szintén sajátos atmoszférát hívhatunk életre segítségükkel. Marketingeszközökként is megállják a helyüket: az emblémázott modellek promóciós ajándéktárgyakként továbbadhatók.

A klasszikus léggömbcsokrokon túl a gumi lufikból bármilyen forma kinyerhető. Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a léggömbkapuk és figurák, melyeket leginkább esküvői szertartásokra, születésnapokra kérnek a megrendelők, de sokan választják a mennyezetről, falról leomló lufi füzéreket is a családi és céges összejövetelekre. Megrendelőink kívánságlistáján a lufi reptetés is egyre gyakrabban helyet kap: különleges látványt nyújtanak a levegőben szálló léggömbök menyegzőkön, ballagásokon, vállalati találkozókon is.

Szitanyomott ballonok

Cégünk a lufik feliratozására is lehetőséget biztosít egyedi elképzelések szerint egy vagy több színnel. A lenyomatok elkészítéséhez vektoros grafikai anyagok szükségesek, melyeket a rendelés leadás során elkérünk ügyfeleinktől. Amennyiben segítségre lenne szüksége a szóróanyagok megtervezésében, profi szakembereink folyamatosan a rendelkezésére állnak. Igyekeznek megvalósítani minden elgondolást az egyedi szövegeket, képeket és céges logókat illetően. A hagyományos léggömböket többféle méretben, a reklám lufikat 3 méretben nyomtatjuk (28 cm, 30 cm, 35 cm) klasszikus eljárással és fotóminőségben is.

Lufi dekorációk saját kezűleg

Támadt néhány remek ötlete a díszítésre vonatkozólag? Önerőből is megvalósíthatja, mi támogatjuk ebben. Éppen ezért kínálunk a lufik és kiegészítők mellett elektromos fújógépeket, hélium palackokat bérlésre többféle kiszerelésben, a megfelelő szelepekkel. Termékeink mindegyike könnyű és biztonságos használatot garantál; zárt térben is alkalmazhatók, amennyiben a helyiségben a megfelelő szellőzés biztosított.

A lufi rendelés menete:

  1. Válasszon a megfelelő méret és színkód mellett.
  2.  Döntsön 1 vagy 2 oldalra kéri a nyomatot.
  3. Küldje el a vektoros grafikát (pl.: .pdf, .cdr, .eps, .ai formátumban)
  4. Adja meg a kívánt darabszámot.

Ha bármilyen kérdés felmerül a kínálatunkban kapható gumi lufikat vagy kiegészítő termékeket illetően,
vegye fel velünk a kapcsolatot itt a weboldalon!

 

AJÁNLATKÉRÉS

PartyPrint - Szítapaletta

 

AJÁNLATKÉRÉS