Szolgáltatás

A Lufi Print-nél arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára minél komplexebb megoldásokkal szolgáljunk. Tevékenységünk ezért korántsem merül ki léggömbök készítésében és forgalmazásában, számos egyéb területen is állunk rendelkezésére. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról, és keressen minket bizalommal, amennyiben további kérdései vannak!


AJÁNLATKÉRÉS

Dekorációk készítése

A lufik a legelterjedtebb dekorációs termékek közé tartoznak, hiszen bármely esemény kapcsán jelentősen emelik annak fényét. Mindegy, hogy esküvőre, ballagásra, egy kerek házassági évfordulóra vagy születésnapra készül, nálunk garantáltan rendelhet olyan lufit, ami tökéletesen illik az alkalomhoz. Egy egyedi mintával, felirattal ellátott léggömb különlegessé teszi az eseményt, emellett emlékként is szolgál az ünnepelteknek. Érdemes akkor is termékeink mellett döntenie, ha céges rendezvényre keres színvonalas dekorációt, vagy ha emlékezetes reklámajándékkal lepné meg munkatársait, ügyfeleit, partnereit. A léggömb megfizethető és széleskörűen használható reklámhordozó, amin elhelyezheti vállalkozása logóját, mottóját vagy egyéb üzenetet, mintát. Számunkra az sem jelent problémát, ha nagyobb tételben gondolkodik, hiszen gazdag raktárkészlettel és korszerű eszközparkkal rendelkezünk

Elektromos fújógép-bérlés

Megtalálta a tökéletes lufikat, de nem szeretne sokat bajlódni a felfújásukkal? Elektromos készülékeink jelentősen felgyorsítják és megkönnyítik a folyamatot, cégünktől pedig igazán kedvező feltételek mellett bérelheti ki a megfelelő berendezéseket. Érdemes fújógépeinket választani, ha nagyobb mennyiségű léggömbről van szó, vagy ha folyamatosan újabb és újabb lufikra van szükség (pl. egy gyerekzsúron). Megbízható készülékeink igazán könnyen használhatók, kezelésükhöz semmilyen különleges ismeretre nincs szükség. A fújógépek levegővel és héliummal egyaránt használhatók, így igényeinek megfelelően töltheti fel léggömbjeit.

Héliumos és levegős lufik kiszállítása

Kiszállítás szolgáltatásunknak köszönhetően Önnek nincs más teendője, mint kiválasztani a tökéletes lufit céges vagy magánrendezvényére, valamint megadni a mennyiséget és a címet. A többi már a mi feladatunk. A héliummal vagy levegővel töltött léggömböket kiszállítjuk, ezzel is megkönnyítve az Ön dolgát. Nem kell autóról gondoskodnia, és azon sem kell aggódnia, hogy a lufik épségben eljutnak-e a helyszínre. Egy esküvő, fontos szülinap vagy éppen egy céges rendezvény kapcsán kiemelten fontos, hogy a dekoráció időben a helyszínre érkezzen akkor is, ha nagyobb mennyiségről van szó. Vegye igénybe kiszállítás szolgáltatásunkat, ha szeretne biztosra menni!

Héliumpalack-bérlés

Egy léggömb akkor a legcsodásabb, ha szépen lebeg a levegőben. Így akár pompás csokrok is készíthetők, melyek igazi ékkövei lesznek minden rendezvénynek. A hélium palackot megvásárolni nem pusztán drága mulatság, de felesleges kiadás is, hiszen az esemény után nincs rá szükség. A cégünk által kínált bérlési lehetőséggel remek áron juthat hozzá a palackokhoz, melyeket használat után visszaveszünk Öntől. Többféle kiszerelés közül is választhat, így kisebb és nagyobb rendezvényekre egyaránt bérelhet megfelelő űrtartalmú palackot. A bérlési konstrukciókról többet is megtudhat munkatársainktól.

Léggömbök emblémázása

A lufi tucattermék, a mi megoldásaink azonban egyediek. Egy emblémával, felirattal, logóval vagy mintával ellátott léggömb marketingcélokra is tökéletes, hiszen reklámfelületként szolgál, emellett repiajándéknak is tökéletes. Hatalmas színválasztékunknak köszönhetően könnyedén rábukkanhat azokra a darabokra, melyek tökéletesen illenek cége imidzséhez, a korszerű szitázási eljárás pedig tartós és igényes megvalósítást tesz lehetővé. A vállalati rendezvényeket, kitelepüléseket is feldobhatja néhány mintás léggömbbel; a visszafogott, mégis elegáns dekoráció hozzájárulhat cége sikereihez.

Egy egyedivé varázsolt lufi nemcsak a céges szférában, hanem a személyes rendezvények, ünnepek kapcsán is remek választás. Mindegy, milyen alkalomból gyűlik össze a család vagy a baráti társaság, egy különleges, személyre szabott léggömb garantáltan feldobja a hangulatot. Egy vicces vagy éppen szívhez szóló felirattal kifejezheti törődését és szeretetét az ünnepeltek irányába.

Léggömbök és tartozékok értékesítése

Raktárunkban több százezer lufi pihen a polcokon, standard, kristály és metál színekben egyaránt. Ami pedig a méretválasztékot illeti, 28, 30 és 35 cm-es modellek közül válogathat, amiket igény szerint emblémázunk is Önnek. Ha megtetszett valamelyik ajánlatunk, nincs más dolga, mint megadni a léggömb méretét és színkódját, valamint a szükséges mennyiséget. Ránk bízhatja a design megtervezését is, hiszen felkészült grafikus kollégákkal dolgozunk. Amennyiben pedig saját mintát használna, elküldheti nekünk egy vektorgrafikus fájlban. A tökéletes összhatás érdekében érdemes minőségi tartozékokat is választani a léggömbök mellé. Egy tartópálca és a hozzávaló csésze elengedhetetlen, ha nagyobb kompozíciókat szeretne készíteni a lufikból, vagy ha ügyfeleinek kívánja átadni a ballonokat reklámajándékként. Nálunk igazán kivételes áron juthat hozzá a kiegészítőkhöz – keressen minket a részletekért!

Léggömbök fújása levegővel vagy héliummal

Hogy a hélium- vagy a levegőtöltet az ideális választás, az nagyban függ a lufi felhasználási módjától. Ha a gyerekpartin a légvárat akarjuk feltölteni léggömbökkel, a levegő a jó döntés. Ezzel szemben egy esküvőn, ahol a vendégek szélnek ereszthetik a lufikat, a hélium a jó választás. Természetesen lehetősége van kombinálni is a tölteteket rendelésénél; ebben az esetben a lufik egy részét levegővel, míg a többit héliummal töltjük meg.

Vásárlás kényelmesen

Ajánlatkérő űrlapunk használatával pillanatok alatt leadhatja rendelését. Az elkészült lufikat igény esetén kiszállítjuk Önnek az ország bármely pontjára, emellett személyesen is átveheti őket a solymári Auchanban, akár hétvégi napokon is. Ha minket választ, biztosra veheti a gyors és pontos munkavégzést, lufijainkat pedig Olaszország legnagyobb léggömbgyártójától szerezzük be, így a minőségre sem lehet majd panasz.

Válasszon minket, tegye különlegessé rendezvényeit egyedi léggömbökkel!

 

AJÁNLATKÉRÉS

 

Birthday girl